Beweeg vanuit eigen kracht.

Bio

Annemarie Labinjo
van der Meulen

Biografie

Gedragsanalist, MSc

Master Coach of Strategic Interventions (MCSI)

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) Master Practitioner

Dynamic Values System Practitioner

Gecertificeerd door Bureau Personal Development

Erkend door de Nederlandse Neuro Linguistische Programming Associatie & European Profiling Association

Movement Facilitator Bodywork in trauma and stress release

Gecertificeerd door Intergration Training

Na haar professionele danscarrière van 17 jaar, waarvan 15 jaar bij Scapino Ballet Rotterdam, heeft Annemarie zich omgeschoold tot Gedragsanalist MSc, Master Coach of Strategic Interventions en Movement Facilitator. Via haar bedrijf 1stMove begeleidt ze mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, stressreductie en veerkracht.

Met de beweegprogramma’s Move Well Active en Move Well Flow, danst Annemarie met mensen met neurologische- en chronische aandoeningen als ook 55+ers die fit en vitaal willen blijven. Ze gebruikt dans als tool om de kwaliteit van leven te verbeteren. Annemarie heeft 9 jaar ervaring op het gebied van dans en gezondheid, waar zij lessen verzorgt voor mensen met o.a. reuma, Parkinson, dementie en MS.

Annemarie gelooft dat mensen het beste uit zichzelf willen halen, en zij ook. De werkmethode die zij gebruikt in haar lessen, workshops en coaching stelt mensen in staat te werken vanuit hun mogelijkheden. Ze is ervan overtuigd dat het systeem met de meeste keuzes de meeste mogelijkheden creëert en daarom past ze een ​​breed scala aan verschillende bewegings- en coachingstechnieken toe. De kracht van het lichaam loopt als een rode draad door haar werkmethode.

Voor Scapino Ballet Rotterdam (Nederlands oudste dansgezelschap, opgericht in 1945) heeft Annemarie verschillende programma’s ontwikkeld in talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, non-verbale communicatie, teambuilding en creatief denken voor mensen tussen de 12 en 90 jaar.

contact