Move Well

BEWEEGPROGRAMMA VOOR MENSEN DIE FIT EN VITAAL WILLEN ZIJN

Wil jij je lichaam zo goed als mogelijk kunnen én blijven gebruiken? Heb je pijn, denk je dat je niet kunt dansen of ben je wellicht bang om te vallen tijdens een dansles? Move Well begeleidt jou te bewegen vanuit jouw eigen kracht. Iedereen is anders en wordt tijdens de les uitgenodigd om op zijn of haar manier te bewegen; groot, klein, zacht of swingend, zittend op een stoel of staand in de ruimte. Alles kan en alles is goed!

Doel van Move Well Flow is een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen door middel van dans. Met deze positieve bijdrage aan het welzijn worden de fysieke, mentale en sociale aspecten van de mens bedoeld. Door samen te bewegen op muziek ontstaat interactie, plezier en wordt er energie gegenereerd.

Dansen is gezond

Dansen blijkt allerlei voordelen te hebben voor zowel lichaam als geest (Fancourt & Finn, 2019). 

Een greep uit de bevindingen:

Move Well bestaat uit de beweegprogramma's Move Well Flow en Move Well Active. De lessen voor Move Well Flow zijn speciaal op maat gemaakt voor mensen met chronische aandoeningen, zoals reuma. De lessen Move Well Active zijn ontworpen voor 55+'ers en ook geschikt voor mensen met neurologische aandoeningen (in overleg).

Ga naar CONTACT voor een gratis proefles en ervaar hoe jij het beste kunt bewegen vanuit jouw eigen kracht! Of scroll naar beneden en ga naar Dansen 55+ Move Well Online voor meer informatie.

Neem contact op
voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.