Stressreductie

Iedereen die stress ervaart in zijn of haar leven

Stress is een fysiologische toestand van het lichaam. In bedreigende situaties maakt het lichaam adrenaline en noradrenaline aan waardoor we in een staat van opwinding raken. Deze stress is functioneel omdat we hierdoor lichamelijk snel kunnen reageren. Vanuit onze oerinstincten hebben we in stresssituaties 2 keuzes: vechten of vluchten.

Chronische stress ontstaat wanneer geen van beide keuzes mogelijk zijn. Hierdoor blijft het lichaam langdurig in staat van opwinding en angst. Het zenuwgestel raakt zo overbelast en het afweersysteem van het lichaam wordt zwakker. Langdurige stress kan leiden tot een burn-out.

Wil jij leren om beter om te gaan met je stress?

Pak de onderliggende oorzaak aan die jouw stress veroorzaakt! 1stMove helpt jou om weer balans in je systeem te vinden. Zowel op mentaal als fysiek niveau.

Allereerst wordt er gekeken naar wat je wilt bereiken en wat de onderliggende oorzaak is van jouw stress. Door middel van coaching wordt niet gewenst gedrag doorbroken en gewenst gedrag gecreëerd.

Leer snelle en effectieve methodes toe te passen die leiden tot een positief resultaat voor jou, op een moment dat je het nodig hebt.

Leer door Stressreductie:

Wil jij ontdekken hoe stressreductie voor jou kan werken? Maak dan een afspraak met 1stMove.

''Do not anticipate trouble or worry about what may never happen. Keep in the sunlight'' - Benjamin Franklin

Methodieken

De gereedschappen die 1stMove hanteert voor stressmanagement zijn onder andere technieken uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Lichaamswerk, Stress en Trauma Release, Hartcoherentie, Analytic Profiling en Dynamic Values System.

CONTACT

Terug naar overzicht

Neem contact op
voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.